Sæson 2020/2021 01.07.2020  -  31.07.2021
Vejledning

Velkommen til holdtilmelding for sæson 2020/2021

Husk at sæsonen hos Slangerup Badminton starter mandag den 10. august 2020 og slutter fredag den 25. juni 2021.

Ungdomsspillere:
Alle eksisterende ungdomsspillere er blevet fordelt på vores forskellige hold i sæson 2020/2021, ud fra den enkelte spillers tekniske niveau og deltagelse/erfaring i individuelle turneringer - Det er derfor vigtigt at eksisterende ungdomsspillere kun tilmelder sig det hold man er indplaceret på, med mindre andet er aftalt med vores ungdomsformand. Denne inddeling er nødvendig for at sikre at alle spillere modtager den rette træning, og skal respekteres for at give den bedste træning til alle.
Alle nye ungdomsspillere bedes kontakte vores ungdomsformand inden tilmelding, for at sikre at man kommer til at spille på det hold, som passer bedst til ens niveau.

Alle spørgsmål vedr. ungdomshold bedes rettet til vores ungdomsformand, Michael Stehr (ungdom@slangerup-badminton.dk)

Motionist- og baneholdspillere:
Alle eksisterende motionistspillere er blevet tildelt plads på et fællesspilhold jvf. nedenstående:
- Mandage er for spillere der spiller i turneringsrækkerne A+B ved Landsdelsmesterskaberne i Værløse, svarende fra Serie 2 til Elite rækken i holdturneringerne.
- Onsdage er for nye spillere og spillere der spiller i turneringsrækkerne C+D ved Landsdelsmesterskaberne i Værløse, svarende fra Serie 6 til og med Serie 3 i holdturneringerne.
Der trænes både med niveau deling og blandet træning.

Tirsdag formiddag er der mulighed for at spille ældre badminton. Dette koordineres af Lars Jung, så tag fat i Lars eller Jens Johansen hvis det har interesse.

Der er mulighed for banehold mandag - torsdag hos Slangerup Badminton i hal1 i Slangerup Hallen (SIK)
Priser og tilmelding sker <her>

Alle spørgsmål vedr. motionist, ældre og/eller banehold bedes rettet til vores motionistformand, Jens Johansen (motionist@slangerup-badminton.dk)

Seniorspillere:
Alle eksisterende seniorspillere er tildelt plads på henholdsvis Ungsenior (under 25 år) eller Seniorhold afhængigt af alder.

Alle spørgsmål vedr. seniorhold bedes rettes til vores seniorformand, Claus Mahler (senior@slangerup-badminton.dk)